Lapin kirjastolle on avattu uusi Finna-verkkokirjasto

ti 19. kesäkuuta 2018 11.48.00

Lapin kirjasto on julkaissut uuden verkkokirjaston 19.6.2018  osoitteessa https://lapinkirjasto.finna.fi . Lapin kirjaston Finna sisältää kaikkien Lapin kuntien kirjastojen (Enontekiö, Inari, Kemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Rovaniemi, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Tornio, Utsjoki ja Ylitornio) aineistojen hakupalvelun.

Kirjautumalla kirjastokortilla ja salanumerolla voit tehdä varauksia, uusia lainoja ja katsella omia tietojasi kirjaston asiakasrekisterissä. Finnassa voi tehdä lisäksi omia suosikkilistoja tai ottaa käyttöön uutuusvahteja. Löydät sieltä myös kotoa käytettävissä olevan e-aineiston: e-kirjat, e-lehdet ja e-musiikin.

Lapin kirjastojen uusi verkkokirjasto on osa Finna-kokonaisuutta, johon voi tutustua osoitteessa finna.fi. Finnassa on mukana yli sata arkistoa, museota ja kirjastoa. Finna on valtakunnallinen, kirjastoille ilmainen, avoimeen lähdekoodiin perustuva verkkokirjasto, jonka kehittämisestä ja ylläpidosta vastaa Kansalliskirjasto.

Verkkokirjaston toimintoja ja sisältöjä kehitetään jatkuvasti. Finna-alustalla kirjastojen käyttäjille tarjotaan asiakasystävällisiä uudistuksia ja parannuksia. Verkkokirjastoon kootaan myös Lapin kirjastojen ajantasainen tiedotus.

Tarinoiden Inari

Tarinoiden Inari

Tapahtumia

Tapahtumat

Kirjasto palvelee

Kirjastot.fi