Kirjastopalvelut Inarin kunnassa 1.6.2020 alkaen

pe 29. toukokuuta 2020 11.46.00

Kirjastopalvelut Inari kunnassa 1.6.2020 alkaen:

Hallitus on toukokuun alun neuvotteluissaan linjannut toimintasuunnitelman koronaviruk-sen aiheuttamien rajoitusten asteittaisesta purkamisesta1.6.2020 alkaen.

Kirjoja ja muuta aineistoa voi lainatakirjaston tiloissa kirjaston asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa.

Koronaviruksen (COVID-19) leviämisen ehkäisemisen vuoksi kirjastossa oleilua, pelailua tai työskentelyä ei suositella. Asiakkaat voivat kierrellä hyllyillä valitsemassa aineistoa sekä käyttää rajoitetusti asiakaskoneita. Asiakaskoneet puhdistetaan jokaisen käytön jälkeen. Lehtilukupaikkoja on vähemmän käytössä turvavälien toteutumiseksi. Kopiointi ja tulostaminen kirjaston koneilta on mahdollista.

Omatoimiasiointi edellyttää henkilökunnan läsnäoloa. Tästä syystä kirjastojen omatoimiajat eivät ole käytettävissä.Kirjastoissa ei voida huolehtia asiakkaiden turvallisuudesta sekä hygieniasta ilman kirjastohenkilöstön läsnäoloa.

Kirjastoauto lähtee liikkeelle maanantaina 1.6.2020 turvallisuustekijät kuten esim. turvavälit ja hygieniaohjeet huomioon ottaen.Kirjastoauto ei liikennöi 29.6. –2.8.2020 lomien takia.

Muistutus vielä: kun asioit kirjastossa:
* Huolehdi hyvästä käsihygieniasta ja turvaväleistä
* Asioi kirjastossa vain terveenä

Tilojen ja laitteiden hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota. Kirjastoammattilaiset ja asi-akkaat yhdessä luovat puitteet, joissa turvallinen kirjastonkäyttö on mahdollista.

Hyvää lukukesää kaikille!

Tarinoiden Inari

Tarinoiden Inari

Tapahtumia

Tapahtumat

Kirjasto palvelee

Kirjastot.fi